Bardzo wysoką notą 9,4/10 punktów doceniono świnoujskiego przedsiębiorcę. Pokazuje to, że standardy, które przyjęły się restauracji wprowadzane są na bardzo wysokim poziomie.
fot. Bartosz Szymański
Konkurs Orłów Gastronomii ma na celu wyróżnić liderów branży, którzy wyznaczają kierunek, stawiają na rozwój oraz podnoszenie swoich kwalifikacji. Okazuje się, że „Orłem Gastronomii” został świnoujski przedsiębiorca prowadzący znaną restaurację Hasan Kebab.
Bardzo wysoką notą 9,4/10 punktów doceniono świnoujskiego przedsiębiorcę. Pokazuje to, że standardy, które przyjęły się restauracji wprowadzane są na bardzo wysokim poziomie.
fot. Bartosz Szymański
Na co dzień przekłada się to na unoszący się po całej ulicy zapach pysznych kebabów. Świeżość produktów, smakowite sosy oraz doskonale przyrządzone mięso sprawiają, iż Hasana zna prawie każdy.
fot. Bartosz Szymański
Wielu z nas przynajmniej dwa razy w tygodniu idzie do Hasana na wyśmienitego kebaba. W jego ofercie możemy znaleźć potrawy typowe dla regionu, z którego pochodzi. Możemy u niego zjeść różnego rodzaju „rollo”, kebab na talerzu, box kebab oraz kabab w bułce.