Na ponad 270 stronach książki dziennikarza tygodnika "L'Espresso" Emiliano Fittipaldiego jest wszystko: od mięsa nafaszerowanego toksynami po arszenik w wodzie z kranu, chleb z toksynami, po procedery, jakich dopuszcza się kontrolująca produkcję żywności kamorra na południu. To neapolitańska mafia - podkreśla autor - sprowadza nawet nielegalnie z Rumunii po bardzo niskich cenach bawolice, którymi zastępuje chore miejscowe zwierzęta, przeznaczone do zabicia...
tak, jeszcze około 30lat temu, szynka smakowała jak szynka, wędliny ze sklepu czy mielony-domowy, pączki, a nawet mielonki, czy ryba z puszki ooo, oo to dopiero smakowało, co jest ?wszystko ma dziwny smak a właściwie nie ma smaku -sztuczne posmaki.
A nasze wyroby mięsne zupełnie przestały smakować jak wyroby z mięsa. Może tylko dla mnie ?
A co wy myślicie że to tylko tam?? Sprawdźcie skład pierwszej wziętej do ręki wędliny pełno tam chemii rakotwórczych i szkodliwych związków, wszystkie napoje słodzone substancjami sztucznymi są szkodliwe i toksyczne, jeśli się samemu czegoś nie wyhoduje i to w odpowiednim miejscu i nie przetworzy tego na dany produkt to nie będziemy wiedzieli co jemy. Dlaczego wszyscy jesteśmy podatni na choroby, przeziębienia, infekcje?? Bo karmią nas chemią i nasz układ odpornościowy jest wykończony rozkładaniem tych złożonych związków chemicznych. A co do świeżości składników jakie są używane do produkcji to również są zastrzeżenia, gnijące owoce na dżemy, zepsute warzywa, śmierdzące mięso i ryby na konserwy, stare kiełbasy na półkach które nie widziały nigdy wędzarni. Wszystko chemia! ! !
www.naturalnenielegalne.pl/ a myślicie że was nie trują?