POGODA

Reklama


Wydarzenia

iswinoujscie.pl • Czwartek [02.06.2016, 18:08:25] • Świnoujście

Do grillowania, gotowi, start!

Do grillowania, gotowi, start!

fot. Organizator

Jan Niezbędny w smakowitym stylu rozpoczyna sezon grillowy kolejną edycją Wielkich Mistrzostw w Grillowaniu! Jeśli więc uważasz, że Twój popisowy przepis na grillową potrawę zasługuje na wyróżnienie, koniecznie zgłoś się do naszego konkursu. Zapraszamy do zabawy wszystkich entuzjastów kuchni „pod chmurką”! Na zgłoszenia czekamy od 2 czerwca!

To już 3. edycja grillowego konkursu Jana Niezbędnego i Radia Zet, w którym co roku do walki staje coraz większe grono grillowych entuzjastów. Przepisy na popisowe dania można przesyłać przez stronę www.radiozet.pl za pomocą formularza konkursowego. Spośród nadesłanych zgłoszeń zostanie wybranych pięć najlepszych przepisów. Od 6 do 10 czerwca prowadzący popołudniową audycję „Uważam ZET” będą dzwonić do finalistów rywalizacji. Czekają na nich wyjątkowe nagrody – pełen atrakcji, rodzinny pobyt w luksusowym Grand Hotel Tiffi w Iławie oraz kosz piknikowy z produktami Jana Niezbędnego.

Do grillowania, gotowi, start!

fot. Organizator

Ale to nie wszystko. Walka będzie się toczyć do ostatniego kawałka brykietu! Podczas niepowtarzalnego weekendu 16–18 czerwca w Iławie odbędzie się Wielki Finał konkursu, czyli ostateczny pojedynek na dania z grilla przygotowane według zgłoszonych przepisów. Uczestników zagrzewać do walki będą Kinga Paruzel i Janek Kuroń, którzy wyłonią tegorocznego zdobywcę Pucharu Jana Niezbędnego.


komentarzy: 0, skomentuj, drukuj, udostępnij

Twoim Zdaniem

Dodaj Komentarz

Dodając komentarz akceptujesz
Regulamin oraz Politykę prywatności.

Zauważyłeś błąd lub komentarz niezgodny z regulaminem?
 
■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344
■ Ruch między węzłami Świnoujście Łunowo i Międzyzdroje został przekierowany na nową S3. Ruch odbywa się na tym odcinku z zawężeniem do jednego pasa w każdą stronę. Częściowo uruchomiony został węzeł Międzyzdroje, nie ma już tymczasowego ronda i ruch jest płynniejszy. To kolejny etap udrażniania przejazdu nową S3 ■ W dniu 18 czerwca o godz. 11.00 w Auli SP1 przy Narutowicza 10 odbywa się gala finałowa Miejskiego Konkursu Fotograficznego na 80- lecie SP1. ■ Joanna Agatowska uzyskała absolutorium z tytułu wykonania budżetu miasta za rok 2024 ■ Po rozpatrzeniu raportu o stanie gminy miasto Świnoujście Prezydent Joanna Agatowska uzyskała votum zaufania od Rady Miasta ■ Pełna przejezdność drogi S3 przed wakacjami jest zagrożona, wykonawcy apelują do Premiera ■ Ryszard Grobelny; "bardzo niepokojącym zjawiskiem, także w Świnoujściu, jest stale spadający przyrost naturalny" ■ Nową formułę prezentacji raportu o stanie miasta omówił specjalny gość sesji - Ryszard grobelny. Raport dostępny jest w formie strony internetowej ■ Z powodu awarii jednego z promów typu „Bielik” obsługujących przeprawę „Warszów” pomiędzy wyspami Uznam i Wolin, kursowanie promów odbywa się obecnie w trybie nieregularnym. Zarząd Dróg Miejskich i Żeglugi informuje, że zespół techniczny pracuje nad jak najszybszym usunięciem usterki i przywróceniem promu do eksploatacji. Do czasu zakończenia naprawy pasażerów obsługuje wyłącznie jeden prom typu „Karsibór”. Oznacza to, że czas oczekiwania na przeprawę może się wydłużyć, szczególnie w godzinach szczytu ■ Podczas Dnia Dziecka w parku Zdrojowym trwała zbiórka na leczenie Adasia Orlika. Wolontariusze zebrali 9.308,37 zł, 176,97 euro, 2 korony czeskie i żeton do wózka ■ Byli pracownicy „Odry” spotkają się 28 czerwca o godz. 16:00 w Forcie Anioła – to coroczna okazja, by powrócić wspomnieniami do czasów, gdy zakład zatrudniał tysiące osób i tętnił życiem. W przeddzień Dnia Rybaka będzie czas na rozmowy, uśmiechy i integrację przy grillu ■