POGODA

Reklama


Wydarzenia

iswinoujscie.pl • Wtorek [23.11.2021, 11:16:12] • Polska

Przepis Jesienne musli z suszonymi owocami

Przepis Jesienne musli z suszonymi owocami

fot. Organizator

Jesienna aura nastraja do pożywnych śniadań pełnych suszonych owoców i orzechów. Na poranny posiłek polecamy nasze bezglutenowe musli z jabłkami i cynamonem, które doskonale łączy się z naturalnym jogurtem lub napojami roślinnymi Ocelio. Energetyczny poranek zapewniony!

Składniki:
• 1 szklanka musli owsianego (np. z jabłkiem i cynamonem Ocelio)
• 1 łyżka pestek dyni
• 1 łyżka pestek słonecznika
• 10 orzechów nerkowca
• 6 suszonych śliwek
• 6 suszonych moreli
• 2 łyżki rodzynek
• jogurt naturalny
 
Metoda:
1. Śliwki i morele pokroić na mniejsze części.
2. Całość wymieszać w misce ze szklanką musli i pozostałymi składnikami.
3. Dodać jogurt naturalny

Łukasz Nocuń
Senior PR & Content Marketing Specialist


komentarzy: 0, skomentuj, drukuj, udostępnij

Twoim Zdaniem

Dodaj Komentarz

Dodając komentarz akceptujesz
Regulamin oraz Politykę prywatności.

Zauważyłeś błąd lub komentarz niezgodny z regulaminem?
 
■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344 ■ Wiesz o czymś o czym my nie wiemy? Napisz! kontakt@iswinoujscie.pl lub wyślij mms na numer 602 657 344
■ Kapitanat Portu Szczecin informuje, że od dnia 30.06.2025 r. obowiązki Kapitana Portu Szczecin pełni Pan Jarosław Jastrzębski, a obowiązki Zastępcy Kapitana Portu Szczecin - Pani Anna Łabuś-Steglińska ■