Jest to młody (26 lat), ambitny człowiek, który pracuje tam od początku istnienia restauracji.
Myślę,że jest to super informacja, promująca nasze miasto i młodych, ambitnych ludzi, którzy tutaj pracują - pisze Czytelnik.
fot. Organizator
O nagrodzie przyznanej restauracji, poinformował Czytelnik: -Restauracja w Hotelu Radisson Blu Spa w Świnoujściu Oyster otrzymała prestiżową nagrodę "3 widelce" w konkursie Poland 100 best restaurants (http://poland100bestrestaurants.pl/) Za restaurację a'la carte Oyster w tymże hotelu odpowiada sous chef Andrzej Sawka (odbierający nagrodę).
Jest to młody (26 lat), ambitny człowiek, który pracuje tam od początku istnienia restauracji.
Myślę,że jest to super informacja, promująca nasze miasto i młodych, ambitnych ludzi, którzy tutaj pracują - pisze Czytelnik.
fot. Organizator
Na stronie Poland 100 best restaurants, gdzie widnieje wyróżniony lokal, możemy przeczytać:
- Rozświetlające wnętrze srebrne detale w połączeniu z wysublimowaną elegancją podkreślają styl i atmosferę restauracji Oyster. Dania inspirowane kuchnią polską i międzynarodową z wykorzystaniem najnowszych trendów zmieniają się w zależności od sezonu. Potrawy są przygotowywane na bazie wyselekcjonowanych produktów pochodzących od lokalnych dostawców. W menu można znaleźć prawdziwe kulinarne bestsellery jak. pierogi z gęsiną, flambirowana ośmiornica czy grillowany filet wołowy z wołowiny Red Angus z lokalnej hodowli w Witkowie.
Oyster słynie z wyszukanych amuse-bouche, które są wprowadzeniem do krainy niecodziennych doznań. Restauracja oferuje również wyjątkowe 7-daniowe menu degustacyjne – wystarczy zamknąć oczy i oddać się zmysłowi smaku.
źródło: www.iswinoujscie.pl
Tak...Najlepszy jest filet wołowy z WOŁOWINY. NIE TO CO FILET WOŁOWY Z KACZKI..
...130** chcę pracować u Ciebie !
Nikt mi nie wmowi że w Niemczech są dobre restauracje buhaha. To jest kwestia smaku. Jedynie Paryż, Londyn i Mediolan liczą się w kategoriach Michalina.
Gratuluję
w mieście jest kilka lepszych restauracji niż ta - ale radison - to nagrodami trzeba jakos zachęcić ludzi
Niektóre komentarze są żenujące. Niektórym chamom polecam elementarz języka polskiego, zamiast wypowiadania się na tym portalu.
Czy osiolki nie umieją czytać to jest sous chef
Krytykują bo rzeczywistość jest inna.
Te negatywne komentarze to zwykła zazdrość i nienawiść. Zamiast gratulować to krytykują oto malkontenci!
do IP: 176.221.122.*** w tej materii to się akurat mylisz. Gościu przepracował 3 lata u Niemca i to nie na zmywaku. Wiem, bo z nim pracowałem.
IP: 31.11.130.** jak tam nie jadłeś gównozjadzie to się nie odzywaj. SAME ODGRZEWANE DANIA ŻADNA REWELACJA A NAGRODA NA ZASADZIE KACZYŃSKIEGO. POMAZAĆ TALERZ SOSEM TO KAŻDY POTRAFI.
prawdziwy szef g*wno robi i ma zylaki co to za szef 26 lat wyglada jak dealer ubezpieczen a w angli na zmywaku przepracowal chociasz 5 lat zeby muwic jak ma funkcjonowac kuchnia? buahhahahah
Aby nie być posądzonym o pospolity hejt (po polsku hate) życzę panu sous chefowi, by jak najszybciej awansował na pana maître de cuisine i wymyślił niezliczoną ilość z francuska nazwanych potraw, w których kuchnia francuska wiedzie prym we świecie. Przy okazji, nie można pominąć milczeniem nasuwającego się skojarzenia w nazwie świnoujskiego *oystera* z przedstawionym w *akademii policyjnej* gay baru o nazwie *oyster*, a to dlatego iż żyjemy w czasach kiedy tęczowe sztandary powiewają coraz dumniej w powietrzu. Uczmy się francuskiego!
Błękitna Ostryga.
Szczerze gratuluję! Restauracja oferuje dobre jedzenie, ceny adekwatne do jakości a wystrój przyjemny - szykowny ale nie onieśmiela. Powodzenia w dalszej karierze Panie Andrzeju! Naprawdę mało jest w tej branży u nas ludzi z pasją i trzeba Was szanować. Jak się domyślam, to komentujący tam poniżej to kucharczykowie ze stołówek, co to im się nie chce chcieć :(
nasz lokalny mak tez juz dawno zszedł na psy, tak, że go nie polecam, juz lepiej w domu smakuje kajzerka z mielonym i majonezem
Ja jadam wyłącznie w lokalach z pierwszej dziesiątki. W lokalach z pierwszej setki jadają moi pracownicy.
Ciekawy jestem czym ty się zajmujesz. ... Nie lubisz ? nie smakuje ? za drogo ? klimat dań nie ten. ... Nikt nikogo nie zmusza :D i to jest w tym piękne a takie nagrody dają motywacje do rozwoju i podejmowania kolejnych wyzwań. ======> Gość • Wtorek [29.10.2019, 07:14:52] • [IP: 185.13.106.***]
to jest miasto europejskie, co sie czepiacie nazwy miasto zyje z turystow. kazda restauracja powinna miec menu w jezyku Polskim, Angielskim i Niemieckim. tyle w temacie !
IP: 185.13.106***- odezwał się lokalny, etatowy maruder, który g...widział i g... jadł.
Właśnie ogromy plus, że młodemu się w ogóle CHCE CHCIEĆ w tym kraju pracować a nie zapindalać na zmywaku w DE nawet za 1200 eurasków. Daleko zajdzie. Zobaczycie.
Lokalne WITKOWO bo zależy o którym mówimy ? Jedno około 160 Km a drugie 522 Km rzeczywiście wszystko lokalne ?...my nawet śledzi lokalnych nie mamy nie mówiąc już o panach z pod Hermesu i netto...Oni też nie są lokalni
Zgadzam się! Wystarczy zamknąć oczy i nie patrzeć na ceny dań.. to fascynujące..
Cholera 26 lat...i sie chce. Gratulacje.
tylko charakter tego pana gdyby był jeszcze inny to byłoby OK. Nie bez powodu z Oistera tak dużo ludzi ucieka.