O rybach i o potrawach, które można z nich wyczarować opowie Jarosław Kościelecki – szef kuchni w restauracji SePiMo w Świnoujściu. Spotkanie odbędzie się w najbliższą środę (10 grudnia) o godzinie 17.00. Serdecznie zapraszamy! Wstęp wolny!

fot. Muzeum Rybołówstwa Morskiego
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia zapraszamy do Muzeum Rybołówstwa Morskiego na spotkanie połączone z degustacją ryb, które są jednym z najważniejszych produktów na wigilijnym stole.
O rybach i o potrawach, które można z nich wyczarować opowie Jarosław Kościelecki – szef kuchni w restauracji SePiMo w Świnoujściu. Spotkanie odbędzie się w najbliższą środę (10 grudnia) o godzinie 17.00. Serdecznie zapraszamy! Wstęp wolny!
Gwarancja niestrawności ten nowy program muzeum